Middels dit formulier kunt u uw kind inschrijven bij de Hannie Schaft Groep. Na inschrijving neemt de ledenadministratie contact met u op om met u een datum voor de eerste opkomst af te spreken. De eerste zes opkomsten draait uw kind op proef mee. De kosten hiervoor zijn €20,- , welke u voldoet aan de leiding van de speltak bij de eerste opkomst. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de latere installatiekosten van €40,-. De gegevens worden vertrouwelijk gebruikt door Scouting Hannie Schaft en worden alleen intern gebruikt voor de ledenadministratie en het vestrekken van informatie van Scouting Hannie Schaft aan de leden dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger. Met uw aanmelding wordt uw kind ook aangemeld bij Scouting Nederland. Gegevens worden slechts aan derden verstrekt na toestemming van het lid dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger..

Voornaam*:

Achternaam*: