Guest has not set their biography yet

Nieuw Pionierhout

Pionieren (sjorren) is het bouwen van een constructie met hout en touw. Pionieren is een belangrijk onderdeel van scouting activiteiten. We maken hiervan torens, speeltoestellen en ook onze keuken tijdens ons zomerkamp waar we de hele week bij koken en eten. Onlangs hebben we een lading nieuw pionierhout aangekocht. Hiermee kunnen we onze huidige voorraad vervangen waar nodig maar vooral aanvullen met lengtes die we nog niet hadden. Dit pionierhout is deze zomer gebruikt tijdens de Haarlem Jamborette. Na de Jamborette is dit opgehaald.Om het hout gebruiksklaar te maken moet...
2375 Hits

Overvliegen 2015

​Elk jaar een terugkerend evenement bij elke scoutinggroep in Nederland, zo ook bij de HSG: Het Overvliegen.

Dit jaar lag de organisatie in handen van de Woudlopers en de Istari.

2209 Hits

Istari goes Herefordshire

Juni 2015:

De Istari was dit seizoen niet in zijn geheel bij de seizoensafsluiting. De troep was namelijk uitgenodigd om in Wormelow, Herefordshire (UK) een herdenking bij te wonen van Violette Szabo. 4 Leiding (Thijs, Bart, Michael en Chris) zijn samen met 7 Scouts en 2 Explorers afgereisd naar Engeland.

1976 Hits