Administratie has not set their biography yet

Energieke Penningmeester (M/V) Gezocht voor onze Stichting (Vrijwillig)

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren

De Hannie Schaft Groep te Almere is aangesloten bij Scouting Nederland. De Hannie Schaft Groep heeft ca 200 leden en is van plan verder te groeien.

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om in Almere betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in je eigen buurt? Ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Een energieke penningmeester M/V (vrijwillig)

Continue reading
2185 Hits