Inloggen

Scouting Hannie Schaft zet vrijwilligers in het zonnetje tijdens Nationale Vrijwilligersdag

Maandag 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Rondom deze dag zet de Hannie Schaft haar vrijwilligers in het zonnetje. Dit jaar is er speciale aandacht Jennifer Scheick. Zij werd door Scouting Nederland uit ruim 300 aanmeldingen geselecteerd voor een speciaal verrassingspakket.

Actie
Eind oktober schreef Scouting Nederland een actie uit voor alle 25.000 Scoutingvrijwilligers in Nederland. Er waren 25 verrassingspakketten beschikbaar voor die vrijwilligers die net dat stapje extra hebben gezet. Het bestuurslid dat uren in de week bezig is met de Scoutinggroep, die ene leidinggevende die alles doet om voor de kinderen en jongeren uitdagende activiteiten te bieden of die landelijke vrijwilliger die de ene na de andere klus tot een goed einde brengt. Uit de ruim 300 inzendingen werden 25 vrijwilligers geselecteerd voor een verrassingspakket.

Uitreiking
Van de Hannie Schaft groep was Jennifer Scheick de gelukkige. De uitreiking van het verrassingspakket vond plaats op zaterdag 5 december om 14:00. Jennifer kreeg het pakket uit handen van Jan Koehoorn, directeur van Scouting Nederland. Bij de uitreiking waren onder anderen de waterscouts en een groot deel van de senioren aanwezig.

Supervrijwilliger

Volgens Mathijs Sijpkes, die Jennifer Scheick opgaf voor deze actie, is Jennifer echt een super vrijwilliger. Jennifer is nu ongeveer een half jaar de schipper van het waterwerk. In deze tijd heeft zij er onder anderen voor gezorgd dat het waterwerk dichter naar elkaar toe gegroeid is dan ooit te voren. Dankzij haar inzet maakt Jennifer het mogelijk dat nog meer kinderen en jongeren zich persoonlijk kunnen ontwikkelen binnen Scouting.w tekst hier ...

Rate this blog entry:
Nieuw Pionierhout