Waterwerk Kerstdiner

Op vrijdag 18 december organiseerde alle leiding van het waterwerk van de Scouting Hannie Schaft groep een kerstdiner voor alle leden van het waterwerk. Bijna alle welpen, scouts, explorers en loodsen waren tijdens tijdens deze feestelijke gelegenheid aanwezig op het club gebouw. Om 19:00 begon het kerstdiner met de binnenkomst in het welpen lokaal. Het welpen lokaal was voor het kerstdiner versierd met allerlei kerst knutsels die de waterwelpen een week eerder al voor het kerstdiner gemaakt hadden.

Toen iedereen eenmaal binnen was, was het tijd om te beginnen met het eten. Er waren allerlei lekkere dingen te krijgen tijdens het kerstdiner en toen iedereen uitgegeten was, was het tijd voor de afwas en daarna nog een kerst disco in het waterwerk lokaal.Tot het tijd was om weer naar huis te gaan.

Wij als leiding hebben heel erg genoten van het kerstdiner en wij hopen iedereen natuurlijk weer terug te zien in 2016.

Rate this blog entry:
Scouting Hannie Schaft zet vrijwilligers in het zo...
Nieuw Post Adres