Welkom bij

de Stam+t

Opkomsttijd: Donderdag van 20:00 tot 22:00

Wanneer deze leden 21 jaar worden vallen ze onder de Plusscouts en moeten ook in het bezit zijn van een VOG maar kunnen nog wel in de Stam+t en Cadenza blijven.

De Stam organiseert hun activiteiten en programma's geheel zelfstandig maar indien gewenst, kunnen zij een beroep doen op de "Stam-Adviseur" Een stam is bijna altijd gemengd. Veel Stam-eenheden ontwerpen een eigen uniform en/of logo en gebruiken een T-shirt met dat logo als hun uniform. De Stam+t is een landgroep en de Cadenza is een watergroep.

vrijblijvend meekijken

Wilt uw kind graag een aantal keren mekijken met onze opkomsten? Dan kan dat, schrijf je in via het inschrijfformulier en dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor jou eerste kijkopkomst.