Middels dit formulier kunt u uw kind inschrijven bij de Hannie Schaft Groep. Na inschrijving neemt de ledenadministratie contact met u op om met u een datum voor de eerste opkomst af te spreken. De eerste zes opkomsten draait uw kind op proef mee. De kosten hiervoor zijn €20,- , welke u voldoet aan de leiding van de speltak bij de eerste opkomst. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de latere installatiekosten van €40,-. De gegevens worden vertrouwelijk gebruikt door Scouting Hannie Schaft en worden alleen intern gebruikt voor de ledenadministratie en het vestrekken van informatie van Scouting Hannie Schaft aan de leden dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger. Met uw aanmelding wordt uw kind ook aangemeld bij Scouting Nederland. Gegevens worden slechts aan derden verstrekt na toestemming van het lid dan wel diens wettelijke vertegenwoordiger.

Op dit moment zijn de leden aantallen bij de Bevers ,Bermuda Waterwelpen en Woudlopers zo danig hoog dat de maximale capaciteit voor deze groepen behaald is. Mocht u uw zoon of dochter graag voor een van deze speltakken in willen schrijven dan kunnen wij hem of haar op een wachtlijst plaatsen. Zodra er weer plek is in een van deze groepen zullen wij ervoor zorgen dat uw zoon of dochter uitgenodigd wordt voor een kijkopkomst. Mocht u uw zoon of dochter in willen schrijven voor de Bermuda Waterwelpen dan kunt u er ook voor kiezen om hem of haar in te schrijven bij een van onze twee andere welpen groepen. (De Mowgli en Sionie horde) Mocht u uw zoon of dochter in willen schrijven voor de Woudlopers dan kunt u er ook voor kiezen om hem of haar in te schrijven bij een van onze twee andere scouts groepen. (De Istari en Waterscouts)

Voornaam*:

Achternaam*: