Welkom bij

de Cadenza Loodsen

Opkomsttijd: Zaterdag van 20:00 tot 22:00
Wanneer onze leden 18 worden kunnen zij overgaan naar één van de stam groepen. Voor het waterwerk zijn dit de Cadenza Loodsen. Elk 18+ lid moet in het bezit zijn van een VOG en wanneer zij 21 worden vallen ze onder plusscouts, maar kunnen wel nog Loods blijven.Wanneer onze leden 21 jaar worden vallen ze onder de Plusscouts en moeten ook in het bezit zijn van een VOG maar kunnen nog wel in de Stam+t en Cadenza blijven.

De Loodsen organiseren hun eigen activiteiten en programma's, maar indien gewenst kunnen zij beroep leggen op de "Stam-Adviseur". De Loodsen bestaan op het moment uit 10 personen, 7 jongens en 3 meiden. Als uniform dragen zij truien met een eigen ontworpen logo, die tevens ook wordt gedragen door de leidingen van het waterwerk.

vrijblijvend meekijken

Ben je minimaal 18 jaar en wil je graag een aantal opkomsten met ons meekijken? Dan kan dat, schrijf je in via het inschrijfformulier en dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor jou eerste kijkopkomst.