Scouting Hannie Schaft Bestuur


Het bestuur van de Scouting Hannie Schaft groep Almere is opgedeeld in een Stichtingsbestuur en een groepsbestuur. Welke gezamelijk verantwoordelijk zijn voor het dagelijks bestuur van onze scouting groep.


Het Groepsbestuur is verantwoodelijk voor het functioneren van de vereniging. Het groepsbestuur richt zich met namen op de speltakken, de leden en de leiding.


Thijs

VoorzitterSilje

Secretaris
Mijn naam is Silje en ik ben sinds juni 2020 secretaris van het Groepsbestuur. Scouting zit in mijn bloed, ik ben inmiddels de derde generatie scout in mijn familie en werd op mijn negende lid bij onze Hannie Schaft groep. Naast mijn functie binnen het bestuur, ben ik ook al 7 jaar leiding bij de welpen, daar pas ik het liefste mijn uitdagende scoutingtechnieken toe. Twee jaar geleden heb ik mijn studie (Communicatie) afgerond en die pas ik nu toe als marketeer bij klimbosorganisatie Fun Forest.
Liselotte

Algmeen lid


Ruben

Groepsbegeleider


Irma

Groepsbegeleider


Wouter

Groepsbegeleider
Het Stichtingsbestuur is verantwoordelijk voor het onderhoud en verzorgen van al het materiaal wat de scouting groep gebruikt en voor het onderhoud van het clubgebouw en hier om heen gelegen terrein.

Het Stichtingsbestuur en de hierbij horende vrijwilligers team bestaat met name uit vrijwilligers die ook een andere functie binnen de vereniging hebben of die in het verleden als vrijwilliger binnen de vereniging gewerkt hebben.Cecilia

VoorzitterFunctie Vacant

SecretarisBart

PenningmeesterRob

Algemeen lid


Robin

Algemeen lid


Chris

Algemeen lid


Martin

Algemeen lid


Florian

Algemeen lid