Scouting Hannie Schaft Bestuur

Het bestuur van de Scouting Hannie Schaft groep Almere is opgedeeld in een Stichtingsbestuur en een groepsbestuur. Welke gezamelijk verantwoordelijk zijn voor het dagelijks bestuur van onze scouting groep.

Het Groepsbestuur is verantwoodelijk voor het functioneren van de vereniging. Het groepsbestuur richt zich met namen op de speltakken, de leden en de leiding.

Thijs Perik

Laura Jetten

Marloes Bulters

Ruben Coerse

Groepsbegeleider

Irma van der Lichte

Groepsbegeleider

Liselotte Lakeman

Algmeen lid

Maartje Windt

Algemeen lid
Het Stichtingsbestuur is verantwoordelijk voor het onderhoud en verzorgen van al het materiaal wat de scouting groep gebruikt en voor het onderhoud van het clubgebouw en hier om heen gelegen terrein.

Het Stichtingsbestuur en de hierbij horende vrijwilligers team bestaat met name uit vrijwilligers die ook een andere functie binnen de vereniging hebben of die in het verleden als vrijwilliger binnen de vereniging gewerkt hebben.

Cecilia de Jong

Functie Vacant