Introductie

Heeft u een prachtige locatie nodig voor uw weekend- of zomerkamp of heeft uw een speciale gelegenheid waar u extra ruimte voor nodig heeft? Kom dan een kijkje nemen bij het clubgebouw van scouting de Hannie Schaft Groep. De Hannie Schaft Groep stelt het gebruik van het clubgebouw en het terrein beschikbaar voor verhuur aan scoutingleden, scoutinggroepen en basisscholen. We stellen het clubhuis niet ter beschikking voor verhuur aan particulieren. Het clubgebouw kan voor hele dagen worden gehuurd, maar ook voor activiteiten die een aantal uur duren.

Let er wel op dat er, behalve tijdens de schoolvakanties van de basisscholen, er op donder- en vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur opkomsten van de scouting Hannie Schaft Groep zullen plaatsvinden. Het gebouw staat tijdens de opkomsttijden niet ter beschikking voor verhuur.

Gebouw

Het clubgebouw heeft een afmeting van 11x31 meter en is onderverdeeld in 6 lokalen, een keuken, toiletten en een opberghok. Voor het verhuur zijn er de volgende 3 lokalen beschikbaar:

- Welpenlokaal (Groot lokaal, maximaal 30 personen)
  Dit lokaal wordt, buiten de schoolvakanties, voor onze welpen opkomsten. Dit lokaal is in die periode op   zaterdagen tussen 09:00 en 15:00 uur niet beschikbaar.
- Landwerklokaal (Groot lokaal, maximaal 30 personen)
  Dit lokaal wordt, buiten de schoolvakanties, voor onze welpen opkomsten. Dit lokaal is in die periode op   zaterdagen tussen 09:00 en 15:30 uur niet beschikbaar.
- Beverlokaal (Klein lokaal, maximaal 10 personen)
  Dit lokaal wordt, buiten de schoolvakanties gebruikt voor onze bever opkomsten. Dit lokaal is in die periode op   zaterdagen tussen 12:00 en 14:00 uur niet beschikbaar.

Naast de lokalen worden de volgende faciliteiten verhuurt:

- Een keuken met oven, koelkast/vries combinatie, 2 grote elektrische pitten en 4 kleinere elektrische pitten, 2 wasbakken, veel werkoppervlakte.
- Herentoiletgroep met een douche.
- Damestoiletgroep met een douche.
- Een invalide toilet.

Terrein

Bij aankomst op het Hannie Schaft Groep scoutingterrein ziet u als eerste de achterkant van het clubgebouw. Aan deze zijde heeft elk lokaal een eigen openslaande toegangsdeur. Tevens ligt er aan deze zijde van het gebouw een groot grasveld waar kinderen diverse activiteiten kunnen ondernemen.Op het terrein bevindt zich een grindweg die leidt naar een aantal opberg containers en een loods, deze worden niet beschikbaar voor verhuur gesteld. Achter de loods bevindt zich een tweede grasveld waar een kampvuur kuil aanwezig is. Dit gedeelte kan wel worden gehuurd. Doordat wij helaas niet altijd hout aanwezig hebben op onze kampvuur plaats verzoeken wij u vriendelijk om u zelf te voorzien van brandhout als u van plan bent gebruik te maken van de kampvuurkuil.

Ligging

Het clubgebouw van de Hannie Schaft Groep staat in het prachtige Bos der Onverzettelijke midden in Almere. Aangrenzend aan het terrein van de scouting ligt het terrein van jeugdland. Neemt u de linker ingang van het hek voor het terrein van de Hannie Schaft Groep. Meteen naast het terrein ligt een mooi groot bos geschikt voor allerlei activiteiten.

- Op 5 a 10 min loopafstand, links het terrein af, bevind zich een extra groot grasveld voor activiteiten die meer ruimte nodig hebben.
- Op 5 min loopafstand, rechts het terrein af, bevindt zich de Leeghwaterplas. Dit is een mooi meer met een sluis en een aantal eilanden, die met bruggen verbonden zijn. Dit meer is goed geschikt voor als u wateractiviteiten wilt ondernemen.
- De genoemde sluis verbindt het meer via een gracht met het kanaal de Vaart. In de gracht is ook een grote steiger aanwezig waarvan de helft voor de vloot van het Waterwerk ter beschikking is gesteld.
- Op ongeveer 20 a 30 min varen (gemotoriseerd) ligt een veel groter meer, de Noorderplassen. Hier is ook een zwemstrand aanwezig.

Klik hier voor een link naar google maps.

Verhuurvoorwaarden

Aan het huren van het clubgebouw zitten een aantal voorwaarden verbonden.

- Het clubgebouw wordt in dezelfde staat afgeleverd als dat deze is aangetroffen voor het verhuur.
- Als er gekookt wordt altijd eerst de afzuigkap aanzetten.
- I.v.m. opkomsten van onze groep kan er (behalve tijdens de schoolvakanties van de basisscholen) op donder- en vrijdagavond en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur geen verhuur plaatsvinden.
- Tijden voor het verhuur van een dag of dagdeel zijn in overleg met de verhuurder.
- In het geval van een overnachting geldt een aankomst van 17:00 uur of later.
- In het geval van een overnachting geldt een vertrek op de laatste dag van 15:00 uur of eerder.
- Verhuur is alleen voor scoutingleden, scoutinggroepen en basisscholen.
- Prijzen zijn per persoon per nacht met een minimum van 20 personen en een maximum van 60 personen. Meer uitleg, zie submenu Tarieven.

Onder dagdeel verstaan wij overdag of ‘s avonds.
Per dagdeel; € 100,- + borg (€ 150,-)
Onder een dag verstaan wij zowel overdag als ‘s avonds.
Per dag; € 150,- + borg (€ 150,-)
‘s Avonds na 17:00 uur aankomen en ‘s middags voor 15:00 uur vertrekken is een overnachting;
De kosten zijn € 4,50 per persoon per nacht met een minimum van 20 personen en een maximum van 60 personen + borg (€ 150,-)
Wat er ter beschikking staat voor verhuur kunt u vinden onder de elementen gebouw en terrein van onze verhuurpagina.