Bevers: De Stuiters

Opkomst Tijden: Zaterdag van 09:00 tot 11:00

Onze Bever groep zit op dit moment helaas vol. Wel kunt u uw zoon of dochter inschrijven op de wachtlijst en dan nemen wij contact met u op zodra er weer ruimte is in de groep.

Binnen de speltak Bevers leren de kinderen spelenderwijs scoutingactiviteiten. Dit doen zij in een themaverhaal. In dit thema verhaal komen de kinderen in het dorp Hotsjietonia, hier leven veel verschillende thema-figuren. Op dit moment spelen de kinderen voornamelijk met Stanley Stekker, Rebbel, Bas Bos, Sterre Stroom en Rozemarijn. Soms komen de andere inwoners ook lekker meedoen. Want van elke themafiguur leren de Bevers weer iets nieuws. Tijdens de opkomsten gaan ze buiten spelen en het bos in met Bas Bos, sporen zoeken met Rebbel, spelletjes spelen, knutselen en bouwen met Stanley Stekker, zaadjes planten met Rozemarijn en water avonturen beleven met Sterre Stroom.

Wilt uw zoon of dochter graag een aantal keren meekijken met onze opkomsten? Dan kan dat, schrijf je in via het inschrijfformulier en dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor jou eerste kijkopkomst.
Iedere zaterdag wordt de opkomst verzorgd door de speltakleiding. Hieronder stellen zij zichzelf kort voor.

Yvette

Teamleider