Welkom bij

de Bevers

Opkomsttijd: Zaterdag van 09:00 tot 11:00
Binnen de speltak Bevers leren de kinderen spelenderwijs scoutingactiviteiten. Dit doen zij in een thema verhaal. In dit thema verhaal komen de kinderen in het dorp Hotsjitonia, hier leven veel verschillende thema-figuren. Op dit moment spelen de kinderen voornamelijk met Sterre Stroom, Professor Plof en Keet Kleur. Tijdens de opkomsten gaan ze buiten spelen en spelletjes spelen met Sterre Stroom, doen ze proefjes met Professor Plof en gaan ze knutselen met Keet Kleur.

Op dit moment hebben wij helaas zodanig veel leden dat de maximale capaciteit van onze speltak bereikt is. Mocht u uw zoon of dochter graag bij onze speltak in willen schrijven dan kunnen wij hem of haar op een wachtlijst plaatsen. Zodra er weer plek is in onze speltak zullen wij ervoor zorgen dat uw zoon of dochter uitgenodigd wordt voor een kijkopkomst.

vrijblijvend meekijken

Wilt uw kind graag een aantal keren mekijken met onze opkomsten? Dan kan dat, schrijf je in via het inschrijfformulier en dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor jou eerste kijkopkomst.