Bermuda Waterwelpen


Opkomst Tijden: Zaterdag van 11:00 tot 13:00


Onze Waterwelpen groep zit op dit moment helaas vol. Wel kunt u uw zoon of dochter inschrijven op de wachtlijst en dan nemen wij contact met u op zodra er weer ruimte is in de groep.

De Bermuda waterwelpen is een van de drie welpen speltakken van de Scouting Hannie Schaft groep Almere. In tegenstelling tot de andere twee welpen speltakken (De Mowgli en Sionie horde) zijn de waterwelpen lid van het waterwerk. Als waterwerk speltak richten zij zich er dan ook voornamelijk op om het scouting spel te spelen op en rond het water. In de lente en zomer maanden zijn de waterwelpen dan ook vaak te vinden in hun kano's op de Leeghwaterplas.

Naast de reguliere opkomsten op de zaterdagen trekken de Waterwelpen er ook regelmatig op uit om een leuke plek of activiteit te bezoeken. Daarnaast gaan zij drie keer per jaar op kamp. Twee hiervan vinden plaats tijdens het najaar en de lente waarbij de waterwelpen een nachtje blijven slapen op ons eigen of een ander clubgebouw. Daarnaast gaan zij een keer per jaar op zomerkamp waarbij zij voor een week in het clubgebouw van een andere scouting groep verblijven.
Wilt uw zoon of dochter graag een aantal keren meekijken met onze opkomsten? Dan kan dat, schrijf je in via het inschrijfformulier en dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor jou eerste kijkopkomst.
Iedere zaterdag wordt de opkomst verzorgd door de speltakleiding. Hieronder stellen zij zichzelf kort voor.Jeroen

Teamleider
Scouting naam: Mang

Hallo, ik ben Jeroen. Op dit moment ben ik 18 jaar , ondertussen ben ik al ruim 10 jaar jaar lid van de vereniging. Op dit moment doe ik de opleiding Hotel management/ondernemer, en daarnaast werk ik bij BoutiQ. Tevens ben ik zelf ook lid van de Cadenza Loodsen.


Dylan

Leiding
Scouting naam: Oe

Hoi, ik ben Dylan Overbeek. Ik ben nu 21 jaar oud en ik ga aankomend jaar bij de waterwelpen leiding geven als aspirant leiding. Zelf was ik 7 toen ik begon als waterwelp. Ik doe nu de opleiding vliegtuig techniek en werk in Amsterdam bij de gondelvaarten.


Maarten

Leiding
Scouting naam: Kaa

Hey ik ben Maarten. Ik ben 21 jaar oud en zit al 15 jaar op scouting. Ik ben zelf ook begonnen bij de waterwelpen. Ik zit nu bij de wilde vaart en ik studeer dierverzorging op het mbo groenhorst.
Naast de Bermuda Waterwelpen heeft onze vereniging ook nog twee andere welpen groepen. Vind meer informatie over deze groepen door op de knoppen hiernaast te drukken.
Mowgli Horde
Sionie Horde