Scouts: Woudlopers

Opkomst Tijden: Zaterdag van 09:00 tot 12:00

Bij de Woudlopers en de Woudlopers leren de kinderen op een speelse manier om zelfstandig hun eigen weg te gaan. Naast sport en spel wordt ook aandacht besteed aan een warme maaltijd bereiden, kampvuur, pionieren, hikes, kaartlezen etc. De scouts gaan een paar keer per jaar op kamp, met natuurlijk het zomerkamp als afsluiting van het seizoen. Ook zijn er diverse tochten, zoals de Poolnachthike en de Midzomernachthike.
Wilt uw zoon of dochter graag een aantal keren meekijken met onze opkomsten? Dan kan dat, schrijf je in via het inschrijfformulier en dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor jou eerste kijkopkomst.
Iedere zaterdag wordt de opkomst verzorgd door de speltakleiding. Hieronder stellen zij zichzelf kort voor.

Mijn naam is Alex en ik ben 28 jaar. Ik werk als softwareontwikkelaar. Daarnaast speel ik piano, hou ik van bordspellen en outdoor activiteiten. Ik zit al sinds mijn 7e op scouting bij de HSG. Ik ben begonnen als welp en heb zelf ook bij de Woudlopers gezeten. Nu ben ik lid van onze 21+ scouts groep en daarnaast bijna 5 jaar teamleider van de woudlopers. Ik ben leiding geworden, Initieel omdat er nieuwe leiding nodig was. Maar het leiding geven vond ik eigenlijk gewoon erg leuk. Ook op de zwaardere dagen, ga ik voldaan naar huis als de scouts plezier hebben gehad. Lievelingseten? Een goed gevulde lasagne staat op nummer 1.

Ik ben Mitchell, 23 jaar, geboren en getogen in Almere. Ik ben leiding geweest bij de welpen en ben nu leiding bij de scouts. In het dagelijks leven studeer ik Informatica. Naast mijn studie sta ik regelmatig achter de bar of aan een tafel. Ik zit al meer dan 13 jaar bij scouting en geniet er nog steeds van! Ik ben leiding geworden omdat ik mijn scoutingtijd geweldig vond en het me enorm heeft helpen groeien op veel gebieden. Ik wil(de) de huidige generatie scouts leren wat ikzelf heb geleerd en ze de tijd geven zoals ik die ook heb gehad. Mijn lievelingseten verschild van tijd tot tijd. Ik kan altijd genieten van een goede burrito, maar pasta gaat er ook altijd in alsof ik dagen niet heb gegeten.

Mijn naam is Daniël ben 21 jaar. Ik werk in de verhuizing daarnaast doe ik aan kickboksen en ben ik graag buiten met vrienden. Ik zit al sinds dat ik 6,5 ben op scouting en ben begonnen als bever en ben nu ook lid van de 21+ scouts groep. Ik ben leiding geworden omdat er nieuwe leiding nodig was en ik vond het leuk om leiding te geven bij mijn oude groep waar ik zelf ook als scout bij heb gezeten. Ik wil graag mijn ervaring doorgeven aan de nieuwe Scouts. Mijn lievelingseten is Lasagne en een lekker stukje vlees.

Mijn naam is Anke en ik ben 27 jaar. In het dagelijkse leven ben ik kunstenaar in het breedste zin van het woord. Ook geef ik onder meer kunst gerelateerde workshops aan basisscholen en ben ik voor de Kunstlinie en Corrosia museumdocent. Ik ben sinds 2000 lid van de HSG waar ik vanaf de welpen tot aan de 21+ scouts ben doorgegroeid als, al zeg ik het zelf, volwaardige scout. De dingen die ik in die 20 jaar geleerd heb wil ik graag overbrengen aan de nieuwe generatie scouts. Leidinggeven bij mijn oude scouts groep was daarom de meest logische stap. Voor een goed gevuld bord andijviestamppot kun je me, spreekwoordelijk, ‘s nachts wakker maken!

Hoi, ik ben Jaromir, voor velen ook bekend als Jaro. Ik ben 26 jaar en geef leiding bij de Woudlopers. Vaak vind je me in een lege Albert Heijn of een kledingmagazijn. Ik verbouw namelijk supermarkten, van demontages naar montages, ook bouw ik vaak kledingsystemen op. Ik zit al sinds ik 7 ben op scouting. Begonnen als welp omdat mijn zussen het erg naar hun zin hadden bij de scouts. Die zijn uiteindelijk leiding geworden bij De Woudlopers, vandaar dat het mij ook een leuk idee leek om leiding te worden nadat ze waren gestopt. Ze hadden zoveel positieve verhalen over hun scouts dat ik mezelf daar helemaal in kon vinden. Lievelingseten? Poh.. Ik weet niet waar ik zou moeten beginnen. Tosti's?

Ik heet Danny en ik ben 35 jaar. Ik kom uit Mijdrecht en woon nu drie jaar in Almere. Ik ben 1,77 meter, heb donkerblond haar en blauwe ogen. Ik heb nog een elf maanden jongere zus. Ik werk als verpleegkundige op diverse afdelingen bij diverse ziekenhuizen en overige zorginstellingen. Daarnaast ben ik EHBO-er bij evenementen en scoutingleiding. Zo nu en dan ben ik te vinden bij de hockeyclub. Je kan mij wakker maken voor Jungle speed en 30 second. Ik houd van horrorfilms. Ik ben in 2007 als leiding begonnen, dus ben al 12 jaar lid van de scouting. Ik ben leiding geweest bij de welpen, groepssecretaris en de de laatste twee jaar ben ik leiding bij de scouts bij Hannie Schaft. Waarom ik leiding ben geworden? Mijn buurjongen was ook leiding en stak mij hierin aan. Mijn lievelingseten zijn de drie P's: Patat, pannenkoeken en pizza.

Ik ben Marysa, 21 jaar en woon al mijn hele leven in Almere. Ik studeer evenementenorganisatie en kan niet wachten tot ik in dit werkgebied aan het werk kan. Ik heb nu een baantje in de horeca. Ik zit al 10 jaar op scouting en ben leiding geworden om extra bij te dragen aan de vereniging. Mijn lievelingseten is Gyros.
Naast de Woudlopers heeft onze vereniging ook nog twee andere Scout groepen. Vind meer informatie over deze groepen door op de knoppen hiernaast te drukken.
Waterscouts
Istari